Peluang Perniagaan

Sophie Paris Malaysia telah dilancarkan pada Januari 2012 dan merupakan pasaran yang kelima dan terkini diterokai oleh Sophie Paris International, syarikat jualan langsung fesyen yang terbesar di Asia. Sophie Paris Malaysia berbangga menjadi MLM fesyen yang pertama di Malaysia. Ahli-ahli kami semakin bertambah hari demi hari.

Butik atau flagship store Sophie Paris Malaysia terletak di Petaling Jaya, Bangunan PJX-HM Shah Tower yang bersebelahan dengan Amcorp Mall dan berdepan dengan stesen LRT Taman Jaya.

Rekaan French yang unik dan terkini mampu menarik minat semua golongan terutama fashionista-fashionista di Malaysia. Rangkaian produk kami adalah terdiri daripada beg tangan, dompet, jam tangan, aksesori, kosmetik, penjagaan kulit, kaca mata hitam, tali pinggang, pakaian, kasut dan bermacam-macam lagi untuk wanita, lelaki, remaja dan kanak-kanak.

Keahlian hanyalah RM15 sahaja seumur hidup dan anda akan mendapat kit keahlian yang lengkap dengan manual, katalog terkini, borang-borang, stiker kereta dan bermacam-macam lagi.

Sophie Paris Shah Alam menawarkan pendaftaran keahlian secara online dengan bayaran keahlian RM15 serta kos penghantaran yang berpatutan.

Untuk mendaftar bersama kami dan menyertai peluang perniagaan yang menarik ini, klik di sini:
Daftar Online

dan LIKE fanpage facebook kami untuk mendapatkan berita-berita yang terkini.

Keterangan yang lebih lanjut, boleh emailkan nombor telefon anda ke sophieparis.shahalam@gmail.com atau hubungi kami:

Fadzil     012 625 8985
Zarina     012 329 1774

Tunggu apa lagi? Daftarlah sekarang!
Sudah menyertai kami?

Tertanya-tanya bagaimana hendak mula menjana pendapatan bersama Sophie Paris?

Ada 6 cara untuk menjana pendapatan bersama kami!Pelancaran katalog bersama media dilakukan untuk setiap katalog baru yang dikeluarkan. Jangkahayat katalog adalah selama 45 hari. Produk-produk baru akan dimasukkan secara berperingkat-peringkat. Untuk rangkaian pakaian, ia dijangka akan dikeluarkan untuk pasaran Malaysia pada katalog yang keempat. Saksikan gambar-gambar di bawah sekitar pelancaran Sophie Paris Malaysia dan katalog pertamanya.